ספרית המדרשה

הספריה מכילה יותר מ- 15,000 ספרים וכתבי עת. הספריה היא ספריה למדעי היהדות וכוללת ספרים בכל תחומי היהדות : תנ"ך, תורה שבע"פ, הלכה, אגדה ומחשבה, וכן ספרים בתחומים קרובים: היסטוריה יהודית, לשון עברית, תולדות ארץ ישראל ומדינת ישראל,  וספרות עברית.

הספריה משרתת את תלמידות ומרצי המדרשה. במדרשה לומדות גם בנות חו"ל,  ולכן יש מדור מיוחד לספרים ביהדות בשפה האנגלית.

הספריה מרווחת, יש בה מקום  נרחב לישיבה וללמידה, וחדר מחשבים העומד לרשות הסטודנטיות.

הספריה שייכת למערך הספריות של אוניברסיטת בר-אילן. ניתן לאתר את הספרים שבה באמצעות הקטלוג המאוחד של רשת הספריות האוניברסיטה. הקטלוג הממוחשב מחובר גם לרשת של הספריות האוניברסיטאיות בכל הארץ. ניתן למצוא ברשת זו רשימות ספרים ומאמרים ביהדות ובכל תחומי המדע. כמו כן יש ברשת מאגרי מידע שונים, בתחומי היהדות כמו פרויקט השו"ת, אנציקלופדיה תלמודית, תחומין, כתבי הראי"ה, כתבי מוהר"ן מברסלב וכד'. כמו כן יש מאגרי מידע בכול תחומי המדע: חינוך, פסיכולוגיה, מוזיקה, משפטים וכדומה.

הספריה משמשת כספריית עיון, וכבית מדרש עבור בנות  הלומדות בקבוצות או בחברותות. בראש בית המדרש עומדת מנחה לרשות הלומדות, על מנת  לעודד פיתוח יכולת למידה עצמאית , והיכרות יסודית עם ארון הספרים היהודי.

מיקום הספריה: בנין המדרשה 405 – קומת הכניסה

שעות פעילות: